fbpx
click to enable zoom
searching...
Nu am găsit o ofertă relevantă
hartă
Vizualizați hartă rutieră Satelit Hybrid Teren Locațiile mele Ecran complet Înapoi Următor
Căutare avansată
Căutare avansată
Mai multe opțiuni de căutare
am găsit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Certificatul energetic

Publicat de EuroCristea pe septembrie 25, 2013
| 0

Din  acest  an  , mai  exact  incepand cu  19  iulie 2013  , CERTIFICATUL  ENERGETIC  va  trebui  prezentat OBLIGATORIU   atat  la  vanzarea  cat  si  la  inchirierea unui  imobil  , potrivit  legii nr. 159/2013  publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 283, din 20 mai 2013  in  caz  contrar  contractele  de  vanzare – cumparare  sau  inchiriere  ce nu detin certificat  energetic sunt  supuse  nulitatii.

“Pentru cladirile sau unitatile de cladire care se vand sau se inchiriaza, investitorul/proprietarul/administratorul este obligat sa puna la dispozitia potentialului cumparator sau chirias, anterior perfectarii contractului, o copie de pe certificat, astfel incat acesta sa ia cunostinta despre performanta energetica a cladirii/unitatii de cladire pe care urmeaza sa o cumpere/inchirieze, dupa caz”

El se prezinta sub forma unui document scris  prin care se declara si se certifica , performanta energetica a cladirii , detaliindu -se principalele caracteristici  termice  si  energetice  ale  constructiei si instalatiilor  aferente acesteia.

In  functie  de performana energetica avuta cladirile se clasifica in 7 clase pe o scala energetica, pornind de la clasa A caracterizata prin consumul cel mai scazut de energie, pana la clasa G corespunzatoare celui mai ridicat consum specific de energie.

Certificatul este insotit de recomandari de reducere a costurilor, prin imbunatatirea performantei energetice a cladirii.

Atat Certificatul de Performanţa Energetica cat si Auditul Energetic al cladirii este intocmit de catre auditori energetici pentru cladiri autorizati de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei si este valabil 10 ani.

Firma  noastra  va  ofera  posibilitatea  intocmirii  Certificatului  energetic  la  un cost  mic   si  un  timp  record de executie .

Comparați oferte