fbpx
Căutare avansată
Căutare avansată
Mai multe opțiuni de căutare
am găsit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Despre EuroCristea

S.C.  EuroCristea  S.R.L. este o societate cu răspundere limitată înființată în anul 2006.

 Obiectul principal de activitate îl reprezintă Agenția imobiliară (cod caen 6831) iar ca domeniu secundar avem servicii de birotică și secretariat.

 Când spunem servicii imobiliare, ne referim la:

  • -servicii de intermediere vânzare-cumpărare;
  • schimburi;
  • -închirieri (apartamente, garsoniere, case, vile, spații, terenuri);

  Comisioane servicii agenție: 

Servicii intermedieri tranzacții  vânzări- cumpărări :

– în localitate procentul este  de 2% din valoarea imobilului tranzacționat  atât pentru cumpărător cât și pentru vânzător;

-în afara localității Mangalia procentul este de 3 % din valoarea imobilului tranzacționat atât pentru cumpărător cât și pentru vânzător; 

Servicii intermedieri închirieri:

-procentul este de 50% din prima luna de închiriere și se încasează atât de la proprietar cât și de la chiriaș 

 

Întâlnim frecvent întrebarea: ,, -Cine plătește comisionul agenției ?,, Răspunsul este : ,, -Cine are nevoie de serviciile agenției : fie cumpărător , fie vânzător ,,

Comisionul se plătește la data la care clientul beneficiar a semnat un ante-contract (promisiune sau alt înscris ) / contract de vânzare cumpărare /schimb /folosință/ închiriere  cu una dintre ofertele prezentate de către agenție.

Pentru vizionările efectuate în afara localității Mangalia se percepe o taxa unică de 50 lei.

Agenția imobiliară EuroCristea oferă și SERVICII GRATUITE:

  • -întocmirea dosarelor în vederea obținerii unui credit tip „Prima casa”, ipotecar, imobiliar, etc. de către clienții firmei cu depunerea ulterioară la banca aleasă de aceștia;
  • -asistență procedurală în derularea tranzacției;
  • -vizionarea imobilelor în teren cu potențiali cumpărători sau chiriași ( ulterior semnării Contractului de servicii imobiliare)

               Serviciile de mai sus sunt descrise cu titlu informativ și se vor derula după încheierea între solicitant/beneficiar și Agenție a unui Contract de servicii imobiliare, descrierea detaliată a serviciilor fiind regăsită în conținutul Contractului de servicii imobiliare.

              De reținut : vizionarea imobilelor în teren să face în baza contractului de intermediere achiziție imobil  însoțit de Anexa 1 – fișă de vizionare sau după caz intermediere pentru închiriere însoțit de Anexa 1 – fișă de vizionare, prin prezentarea la sediul Agenției de către solicitant /beneficiar.

Siguranța și confidențialitatea tranzacțiilor sunt eticheta firmei noastre

Deținem o bază de date completă și detaliată cu tot ceea ce reprezintă ofertele de vânzare ale clienților înregistrați, de aceea ne este ușor atunci când avem solicitări de cumpărare, când pregătim oferte în vederea publicării acestora în site-ul propriu,platforme imobiliare partenere , ziare de specialitate etc.

Datorită faptului că arhivăm datele ofertelor tranzacționate și nu le radiem complet ne ajută la stabilirea diverselor statistici ale pieței imobiliare.

Firma noastră a devenit cunoscută în scurt timp, datorită modului eficace în care rezolvă cererile clienților și seriozitatea cu care aceștia sunt tratați.

De exemplu: cumpărătorii sunt ajutați în alegerea proprietății visate prin identificarea și extragerea din baza de date proprie a agenției a imobilelor compatibile (preț, etaj, zonă, amenajări etc.) cu cerințele lor, iar vânzătorii primesc informații și suport din partea agenției pentru a stabili un preț real al proprietății pe care doresc să o vândă.

Înainte de materializarea ante-contractelor de vânzare – cumpărare /schimb/ închiriere, părților contractante le sunt aduse la cunoștință: drepturile, obligațiile și clauzele pe care un viitor contract le antrenează și le sunt explicați anumiți termeni a căror înțelegere nu este la îndemâna oricui. În acest mod, clienții noștri înțeleg perfect mecanismul unei tranzacții imobiliare atunci când cumpără sau vând o proprietate.

Am reușit să ne impunem pe piață datorită străduinței și muncii în echipă (secretar – agent – manager ) și a calității serviciilor noastre.

Cartea noastră de vizită este aprecierea și recomandarea clienților care au rămas mulțumiți în urma unei tranzacții derulate prin firma noastră.

Respect și suport pentru orice client la EuroCristea!

Administrator: Cristea Grigore

Comparați oferte