fbpx
click to enable zoom
searching...
Nu am găsit o ofertă relevantă
hartă
Vizualizați hartă rutieră Satelit Hybrid Teren Locațiile mele Ecran complet Înapoi Următor
Căutare avansată
Căutare avansată
Mai multe opțiuni de căutare
am găsit 0 rezultate
Rezultatele căutării

PRIMA CASA in 2016 si legea privind DAREA IN PLATA

Publicat de EuroCristea pe februarie 9, 2016
| 0

Am  decis  sa  scriu  un  articol  in urma mai multor  pareri  pe  care  clientii  Agentiei  noastre le au privire  la  contractarea unui produs  bancar. Bineinteles ca ei isi iau informatia de la  vecini , prieteni ,  radio si Tv . (ex.,,Bancile nu mai acorda  Programul  Prima  casa ,, /  ,, … Creste avansul la  Prima  casa,, / ,, Nu mai sunt fonduri pentru credite Prim casa ,,  etc.)

Pentru cei care sunt interesati de achizitionarea unei locuinte si doresc sa acceseze un PRODUS BANCAR gen : ,, PRIMA CASA ,, sau  ,,  CREDIT  IPOTECAR,, este bine de stiut ca majoritatea stirilor care apar la TV sunt usor eronate . Sfatul nostru este ca cei preocupati de  o viitoare achizitie sa descinda exact la Banca sau Bancile cu care ar dori sa colaboreze  si sa ceara  informatii direct de la operatorii  / inspectorii de credite . In acest mod aveti raspunsuri clare  si  precise  cu privire la contractarea unui  produs  de  credit .

Sa  discutat  intens  in  ultima  vreme  si despre  o  noua  lege  cu   privire  la  : ,, Darea  in    Plata ,, si  aici avem o informatie de ultima  ora . Asa cum  sustine  si  Isarescu citam : ,,Darea in plata nu ar strica, daca se aplica celor cu probleme reale,,

                Reprezentantii Bancii Nationale a Romaniei (BNR) par sa accepte Legea darii in plata, cu conditia sa se aplice doar celor care au probleme reale, iar creditele Prima Casa sa fie exceptate. Guvernatorul spune ca BNR va transmite Parlamentului propuneri pentru modificarea Legii.

„Legea darii in plata, daca va fi aprobata in concordanta cu expunerea de motive, adica sa se refere la cei care au probleme reale, si nu la alte imobile sau terenuri, cred ca nu ar strica. Pe de alta parte, daca ma intrebati pe mine, este foarte bine ce am vazut in ultimele zile, in sensul ca se vine cu informatii corecte. Numai in Spania se gaseste o astfel de lege. Romania, insa, nu are totdeauna o traditie legislativa si bancara sa venim cu inovatii. Aceasta lege, asa cum este in prezent, nu spune nimic despre garantia pe care statul o da prin programul Prima casa. Trebuie sa iesim din starea obsesiva ca bancile se razbuna”, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isareascu.(preluare  Conso.ro)

Ar fi bine ca acesta lege sa fie aplicabila doar persoanelor fizice  si sa se stabileasca clar care pot fi beneficiarii  si ce inseamna acel imobil care face obiectul legii darii in plata.

Pe curand !

Cristea Carmen

Comparați oferte